Bulk Maintenance Construction

BMC maakt deel uit van de wereldwijd actieve groep REMA TIP TOP AG

REMA TIP TOP, met het moederbedrijf REMA TIP TOP AG en de vele dochterondernemingen in verschillende landen, wordt hiermee één van de grootste totaalleveranciers van rubber- en kunststof transportbanden, transportbanden-componenten, slijtvast en corrosiebestendig wandbekledingsmateriaal en industriële kunststoffen in de Benelux. 

BMC staat in voor de realisatie van projecten in alle industriesectoren en is gespecialiseerd in intern transport van bulkgoederen. BMC doet alles in-house: eigen ontwerp en engineering, interne productie en volledige montage en onderhoud van het project.

Van trechters, bunkers, stortpunten, bordessen, trappen tot complexe transportsystemen, sorteerinstallaties en innovatieve mobiele constructies etc.

BMC heeft referentieklanten in bulk en recycling, houtindustrie, bouwsector, voedingsindustrie en staalindustrie.

Samen met een professioneel team van projectleiders, metaalbewerkers, constructeurs en onderhoudstechniekers denken wij mee met onze partners om de productflow van continuïteit te voorzien of het productieproces te optimaliseren.

In de werkplaats van BMC kunt u terecht voor alle laswerken en constructiewerken, revisies en herstellingen van trommels, assen, vijzels of andere beschadigde onderdelen laten herstellen.

Wij zijn VCA** gecertificeerd.

Wij zijn EN1090-2 gecertificeerd.

Constructiewerken
VCA Attest Kiwa EN 1090