BULK MAINTENANCE CONSTRUCTION

Vacatures

Projectleider - Project Manager

Als Projectleider ben je verantwoordelijk voor de opvolging en uitvoering van diverse metaalconstructies zoals interne transportsystemen, trechters, bunkers. Heb je ervaring met metaalconstructies als projectleider of werkvoorbereider en een bachelor diploma in een technische richting?

Elektrotechnieker

Voor onze klant in Roeselare zijn wij op zoek naar een technieker met een goede kennis van elektriciteit.

Werfleider

Als werfleider ben je verantwoordelijk voor je ploeg van een 5-tal arbeiders bij montageopdrachten inzake metaalconstructies. Veiligheid, kwaliteit, organisatie en snelheid in het oog houden zijn je kerntaken.

Onderhoudstechnieker

Ben jij gebeten door techniek, gemotiveerd en heb je al enkele jaren ervaring in technisch onderhoud van machines en installaties in een industriële omgeving? Wil je elke dag met plezier gaan werken, je uitleven in een technische omgeving en jezelf verder ontplooien? Bekijk deze vacature en solliciteer vandaag nog!

Elektrotechnieker

Ben jij gebeten door techniek, gemotiveerd en heb je al enkele jaren ervaring in elektrotechnisch onderhoud in een industriële omgeving? Herstellen en afstellen van installaties en machines hebben geen geheimen voor jou? Wil je elke dag met plezier gaan werken, je uitleven in een technische omgeving en jezelf verder ontplooien? Bekijk onze vacature voor elektrotechnieker en neem contact met ons op!

Onderaannemers: constructeur | monteur verplaatsing

Voor onze buitendienst zijn we steeds op zoek naar nieuwe medewerkers die instaan voor de dagelijkse montages en het coördineren van de werf.

Draaier | Frezer cnc

Voor ons atelier zijn we dringend op zoek naar een ervaren conventioneel - cnc draaier - frezer. Het betreft vooral stukwerk (weinig seriewerk), dit omvat het draaien en frezen van assen, bussen, flenzen, cilinders, trommels,...op vraag en maat van de klant.

VCA Attest